SVARBI informacija skirta Valentino dienai

Mieli Klientai,

Valentino diena – tai išskirtinė proga parodyti dėmesį Mylimajai, bei pasakyti, kaip stipriai Ji Jums rūpi. Tad nustebinkite Tą Vienintelę šviežių, kvapnių gėlių puokšte iš Flowery.lt ir tokiu būdu Meilės dieną paverskite ypatinga. Pažadame, jog ši staigmena nudžiugins ir privers Ją nusišypsoti!

Žemiau pateiksime svarbią informaciją apie Valentino dienos užsakymus.

Patarimas:  gėles rekomenduojame siųsti antradieniui (vasario 13d). Tokiu būdu floristai turi daugiau laiko pasiruošti Jūsų užsakymams, o Jums nereikės jaudintis, jog užsakymas atkeliaus trečiadienio vakare.

Svarbi Informacija:

Dėl didelio užimtumo per Valentino dieną Jūsų užsakymo pristatymai gali vėluoti. Kad ir kaip norėtumėme pristatyti juos tiksliu, Jūsų nurodytu, laiku, garantuoti galime tik pristatymo dieną, o ne pristatymo laiką.

Taip pat patikrinkite, ar teisingai pasirinkote pristatymo miestą, ar įrašėte teisingą telefono numerį bei adresą. Mes neatsakome dėl nepristatyto užsakymo, jeigu buvo nurodytas netikslus adresas, telefono numeris, pasirinktas neteisingas pristatymo miestas.

Klientų Aptarnavimas:

Mūsų klientų aptarnavimo linijos per šią šventę bus ypatingai užimtos, tad gali būti, jog Jums nepavyks susisiekti mūsų puslapyje nurodytais telefono numeriais. Tokiu atveju rekomenduojame susisiekti su mumis el. paštu: info@flowery.lt

Informacija apie produktus:

Dėl didelio užimtumo, galime nespėti susisiekti su Jumis dėl gėlių pakeitimo. Tokiu atveju, gėles puokštėje pakeisime panašiomis gėlėmis, stengdamiesi išlaikyti puokštės spalvinę gamą bei kainą. Darome viską, jog patenkintumėme Jūsų norus ir poreikius.

Linkėjimai,
Flowery.lt komanda